• Facebook icono social
  • Icono social Instagram

ORGANITZA:

Subscriu-te a la nostra web i rebràs tota la informació de les nostres activitats.

© 2019 by SALTASTIU ÉS SHOW

SEGUEIX-NOS!

SALTASTIU ÉS SHOW és una experiència artística, lúdica i creativa on apendràs a ser un artista de veritat! I tot ... en anglès!

ACTIVITATS LÚDIQUES, CREATIVES I ARTÍSTIQUES

SALTASTIU ÉS SHOW és un intensiu durant el mes de juliol que arriba a Puigcerdà amb ganes de fusionar la llengua anglesa amb la vessant artística.

 

Un mes ple d'activitats lúdiques sota un projecte educatiu molt atractiu per aprendre i parlar la llengua anglesa tant a l’aula com en les activitats lúdiques, despertar i millorar les condicions artístiques per gaudir de la dansa en els seus estils, descobrir la vessant creativa a partir de l'expressió plàstica, respectar i valorar el nostre entorn i la natura de la comarca, així com posar en pràctica valors de convivència, amistat i tolerància. 

Totes les activitats es desenvoluparen a partir d'una temàtica general on cada setmana tindrem coneixements més específics.

Oferim un tracte proper i familiar on cada petit rep la màxima atenció i dedicació de les professores gràcies als grups reduïts dividits per edats i nivells, és per això que tenim les places limitades.

SPEAK, SING, 

DANCE, SMILE, IMAGINE 

& ENJOY SUMMER!

GRUPS

MUSICIANS

4 a 6 anys

ACTORS  

7 a 9 anys

DANCERS

 10 a 12 anys

ACTIVITATS

Anglès dinàmic i divertit!

ENGLISH

DANCE

Dansa i Hip Hop en estat pur!

Tallers de música, percussió, teatre, maquillatge, escenografia i vestuari.

ART

Espectacle final amb les coreografies.

SHOW

TEMÀTICA

SUMMER 2019 !!

Benvinguts a SALTASTIU ÉS SHOW! 

Aprèn dansa, practica l'anglès i desperta la teva imaginació amb Saltastiu és SHOW, un programa de 90 hores d'activitats dinàmiques i creatives. Passa un Juliol artístic, una opció diferent i a prop de casa. Aprenentatge i diversió 2x1!

¡Atenció! Pots inscriure't tot el mes de Juliol o per setmanes individuals:

 

  • 1ª setmana - de l'1 al 5

  • 2ª setmana - del 8 al 12

  • 3ª setmana - del 19 al 19

  • 4ª setmana - del 22 al 28

 

Si vols rebre informació detallada amb horaris i preus, clica a "VULL MÉS INFORMACIÓ" i escriu Nom + Email i t'ho enviarem en menys de 24h.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?