EL NOSTRE EQUIP

Les professores del nostre equip tenen una gran experiència, il·lusió i passió per el que fan tant en l'ensenyament de dansa com d'anglès. Un equip jove i dinàmic amb molta energy!

English teacher

El programa d'anglès compta amb l'Anna Boces, professora i directora de l'acadèmia d'idiomes Lingo Language Academy de Puigcerdà. Llicenciada en Traducció i Interpretació i amb una llarga experiència en el món de la docència i la llengua anglesa.

 

Una mestra feta a casa nostra, però formada en un entorn totalment europeu amb moltes ganes d'endinsar-nos en  l'expressió oral autènticament "BRITISH".

Dance teacher

Per les classes de Dansa, qui millor que l'Anna Òdena, Diplomada en Magisteri d'Educació Física i directora de l'Escola de Dansa i Moviment Dansart Cerdanya de Puigcerdà, escola pionera de dansa a la comarca de la Cerdanya i ballarina professional d'ampli recorregut artístic europeu. Tambè és coreògrafa de diversos espectacles.

Per tant els vostres menuts tindran la oportunitat de tenir a una ballarina de referència per aprendre tot aquelles tècniques necessàries per una bona actuació de dansa i per endinsar-se al món màgic de l'ESPECTACLE.

Art & English teacher

La novetat d'aquest any és la incorporació de l'Alejandra Pena al nostre equip de professores. Graduada en Magisteri d'Educació Primària la seva creativitat ens farà endinsar en el món de com crear i disenyar un espectacle ben divertit.

SUBSCRIU-TE!

Subscriu-te AQUÍ a la nostra web i rebràs tota la informació de les nostres activitats.

SEGUEIX-NOS!

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram

ORGANITZAT PER:

© 2019 by SALTASTIU ÉS SHOW