• Facebook icono social
  • Icono social Instagram

ORGANITZA:

Subscriu-te a la nostra web i rebràs tota la informació de les nostres activitats.

© 2019 by SALTASTIU ÉS SHOW

SEGUEIX-NOS!

EL NOSTRE EQUIP

Les professores del nostre equip tenen una gran experiència, il·lusió i passió per el que fan tant en l'ensenyament de dansa com d'anglès. Un equip jove i dinàmic amb molta energy!

English teacher

El programa d'anglès compta amb l'Anna Boces, professora i directora de l'acadèmia d'idiomes Lingo Language Academy de Puigcerdà. Llicenciada en Traducció i Interpretació i amb una llarga experiència en el món de la docència i la llengua anglesa.

 

Una mestra feta a casa nostra, però formada en un entorn totalment europeu amb moltes ganes d'endinsar-nos en  l'expressió oral autènticament "BRITISH".

Dance teacher

Per les classes de Dansa , qui millor que l'Anna Òdena, directora de l'Escola de Dansa i Moviment Dansart Cerdanya de Puigcerdà, escola pionera de dansa a la comarca de la Cerdanya i ballarina professional d'ampli recorregut artístic europeu. Tambè és coreògrafa de diversos espectacles. 

Per tant els vostres menuts tindran la oportunitat de tenir a una ballarina de referència per aprendre tot aquelles tècniques necessàries per una bona actuació de dansa i per endinsar-se al món màgic de l'ESPECTACLE.

I la novetat d'aquest any és la incorporació al nostre equip de professores de la ballarina Gigi Roset. Amb ella energia i diversió a les classes de hip hop. Ballarina professional de la Cia la Intrusa i freelance, a més de professora a l'escola Dansart Cerdanya.